Biavetta cu oscypek, bacon și sparanghel

O idee pentru un delicios fel de mâncare de primăvară - paste delicate biavetta într-un sos cremos cu oscypek și sparanghel prăjit învelit în bacon afumat.

Pregătire: 30 min

Mediu

Biavetta cu oscypek, bacon și sparanghel

Pregătire: 30 min

Mediu

Ingrediente:

  • 1 g piper alb
  • 150 g paste
  • 200 g bulion de legume
  • 100 g ceapă
  • 8 g usturoi
  • 80 g brânză afumată
  • 50 g unt extra
  • 100 g bacon afumat fără oase
  • 250 g sparanghel
  • 80 g brânză parmezan

Modalitatea de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 180℃ cu funcția termo (căldură superioară și inferioară).

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover