BUN VENIT LA MILANO

Din 1967, vasele Philipiak Milano sunt produse la Milano, considerată a fi capitala mondială a modei și centrul financiar și economic al Italiei. Aici am elaborat și dezvoltat multe soluții tehnice, care sunt utile clienților noștri.”

Milano
Istoric 1965-1990

1965 - Davide Garavaglia, cel mai mare dintre frați, moare prematur. Fiul său, Ennio, administrează compania împreună cu unchiul său, Battista.
1967 - ia ființă marca SILGA. Între timp, fiul tânăr și educat al lui Battista, Fulvio Garavaglia, se alătură firmei.
1970 - înființarea ICIT Srl și lansarea activității de afaceri în Buccinasco.
Anii 1970 - dezvoltare ulterioară dinamică și primele parteneriate internaționale de afaceri, inclusiv Fissler Group Germany și Swiss AMC International marketing group. Lansarea liniilor de producție moderne și automatizate.
1981 - construirea unei hale de producție dedicată produselor HORECA în Mazzo di Rho.
1983 - Cofondatorul companiei, Battista Garavaglia, a încetat din viață. Fulvio, în vârstă de 36 de ani, preia conducerea afacerii firmei.
1990 - întâlnire cu Milan Jankovic și începutul unei cooperări de peste 20 de ani cu marca ZEPTER International

Milano
Milano
Istoric 1992-2000

Anii 1990 - vânzarea mărcii „TOATE ARTICOLELE PENTRU CASĂ” și împărțirea mărcilor AMC, SILGA și FISSLER. Dezvoltarea și introducerea vaselor de gătit SILGA EKOLOGA din oțel inoxidabil pentru gătit fără apă și prăjire fără grăsimi .
1992 - începutul cooperării cu marca Rösle deținută de Marktoberdorf în Oberallgau, Bavaria. Comercializarea liniei de vase de gătit SILGA TEKNIKA din oțel inoxidabil și extinderea pe piața germană împreună cu Öffene Küche.
1995 - liniile EUROSILGA și EUROELLE pentru industria HORECA în cooperare cu Grupul Fissler se bucură de un mare succes în sectorul HORECA din Germania și Austria.
Anii 1990 - 2020 - extindere pe piețele asiatice și prezentarea ofertelor la târguri comerciale din Seul, Hong Kong și Tokyo, finalizate cu noi contracte în Asia. Lansarea unui parteneriat cu marca Tramontina și exportul produselor Silga în America cu clienți din Brazilia, Statele Unite și Canada.

Istoric 2000-2023

2000 - Lansarea cooperării cu marca Philipiak în Polonia, care datorită eforturilor dinamice ale fondatorului său Tomasz Filipiak, a devenit liderul regiunii în vânzări directe în câțiva ani.
2010 - Dezvoltarea în continuare a cooperării cu marca Philipiak are ca rezultat achiziționarea unei părți a acțiunilor din fabrica italiană. Familiile Garavaglia și Filipiak se unesc în producția de vase de gătit de cea mai bună calitate pentru a asigura o extindere în continuare și o creștere globală.
2021 - După 54 de ani de conducere a afacerii SILGA, Fulvio Garavaglia decide să-și vândă acțiunile familiei Filipiak ca garant al loialității față de tradiția și principiile de afaceri ale fondatorilor, în timp ce planifică dezvoltarea ulterioară a acesteia în noua realitate a Europei unite.

Milano

Inovație din 1967

La fabrica noastră, am urmărit neîncetat tehnici de cercetare și testare de ultimă generație pentru durabilitatea, performanța și eficiența produselor noastre. Folosind tehnologii de ultimă generație, introducând strategii inovatoare, am devenit lider, cooperând cu mărcile de top care furnizează echipamente pentru vase de bucătărie și câștigând premii pentru cea mai înaltă calitate și angajament față de tradiția alimentației sănătoase.


Rețete pentru diferite ocazii

Stock de pasăre

Stock de pasăre

 2h 10 min

Chec marmorat

Chec marmorat

 1h 30 min

Avocado Power

Avocado Power

 5 min

Tiramisu

Tiramisu

 1h

Iaurt de casă

Iaurt de casă

 12h 25 min

Milano