Paste Orzo în sos de roșii uscate la soare

Un sos intens pe bază de roșii uscate la soare și usturoi, cu dovlecei crocanți și roșii cherry dulci.

Pregătire: 40 min

Ușor

Paste Orzo în sos de roșii uscate la soare

Pregătire: 40 min

Ușor

Ingrediente:

  • 1 g piper negru
  • 80 g șalote
  • 100 g roșii cocktail
  • 60 g zeamă de la roșii uscate
  • 60 g brânză pecorino romano
  • 150 g paste
  • 400 g bulion de legume
  • 150 g dovlecei
  • 12 g usturoi
  • 6 g sare
  • 120 g roșii uscate la soare în ulei (scurse)
  • 10 g oregano

Modalitatea de preparare:

  1. Adăugați 60 de grame de brânză pecorino romano tăiată în bucăți mai mici în bolul de amestecare. Se toacă timp de 20 de secunde la viteza 20.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover