Tartă sfărâmicioasă cu budincă și rubarbă
Aceasta este o rețetă pentru o delicioasă tartă sfărâmicioasă cu un strat de budincă delicată și rubarbă acră. Aceste arome se îmbină perfect, iar texturile se completează reciproc, creând o armonie perfectă de patiserie.
Pregătire: 1h
Mediu
Pregătire: 1h
Mediu
Ingrediente:
- 10 g extract de vanilie
- 190 g zahăr
- 250 g unt extra
- 120 g ouă întregi de găină
- 20 g gălbenușuri de ouă de găină
- 300 g Lapte consum, 3,2% grăsime
- 300 g rubarbă
- 15 g amidon de cartofi
- 315 g faina tip 450
Modalitatea de preparare:
- Puneți un vas pe capacul bolului. În bol, se cântăresc 300 de grame de rubarbă decojită și tăiată în bucăți de 1 cm. Adăugați 50 de grame de zahăr în bolul cu rubarbă. Se amestecă tot amestecul și se dă deoparte.