Tartă sfărâmicioasă cu budincă și rubarbă

Aceasta este o rețetă pentru o delicioasă tartă sfărâmicioasă cu un strat de budincă delicată și rubarbă acră. Aceste arome se îmbină perfect, iar texturile se completează reciproc, creând o armonie perfectă de patiserie.

Pregătire: 1h

Mediu

Tartă sfărâmicioasă cu budincă și rubarbă

Pregătire: 1h

Mediu

Ingrediente:

  • 10 g extract de vanilie
  • 190 g zahăr
  • 250 g unt extra
  • 120 g ouă întregi de găină
  • 20 g gălbenușuri de ouă de găină
  • 300 g Lapte consum, 3,2% grăsime
  • 300 g rubarbă
  • 15 g amidon de cartofi
  • 315 g faina tip 450

Modalitatea de preparare:

  1. Puneți un vas pe capacul bolului. În bol, se cântăresc 300 de grame de rubarbă decojită și tăiată în bucăți de 1 cm. Adăugați 50 de grame de zahăr în bolul cu rubarbă. Se amestecă tot amestecul și se dă deoparte.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover