Risotto cu botnip și brânză de capră

Risotto cremos cu botanice tinere, crocante și colorate și brânzeturi aromate este o idee de éprese pentru o masă delicioasă de primăvară.

Pregătire: 35 min

Ușor

Risotto cu botnip și brânză de capră

Pregătire: 35 min

Ușor

Ingrediente:

  • 1 g piper negru
  • 100 g șalote
  • 10 g leuștean
  • 350 g mangold
  • 200 g orez arborio
  • 70 g brânză pecorino romano
  • 100 g brânză de capră
  • 600 g bulion de legume
  • 12 g usturoi
  • 80 g unt extra
  • 100 g vin roșu
  • 80 g ulei de măsline
  • 50 g semințe decojite de floarea-soarelui

Modalitatea de preparare:

  1. Adăugați în bol 70 de grame de brânză pecorino romano tăiată în bucăți mai mici. Se toacă timp de 20 de secunde la viteza 20. Cu ajutorul unei spatule, transferați brânza într-un bol și lăsați-o deoparte.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover