Risotto cu botnip și brânză de capră
Risotto cremos cu botanice tinere, crocante și colorate și brânzeturi aromate este o idee de éprese pentru o masă delicioasă de primăvară.
Pregătire: 35 min
Ușor
Pregătire: 35 min
Ușor
Ingrediente:
- 1 g piper negru
- 100 g șalote
- 10 g leuștean
- 350 g mangold
- 200 g orez arborio
- 70 g brânză pecorino romano
- 100 g brânză de capră
- 600 g bulion de legume
- 12 g usturoi
- 80 g unt extra
- 100 g vin roșu
- 80 g ulei de măsline
- 50 g semințe decojite de floarea-soarelui
Modalitatea de preparare:
- Adăugați în bol 70 de grame de brânză pecorino romano tăiată în bucăți mai mici. Se toacă timp de 20 de secunde la viteza 20. Cu ajutorul unei spatule, transferați brânza într-un bol și lăsați-o deoparte.