Supă de gulaș
Supa gulaș este un fel de mâncare tradițională maghiară care încălzește pe vreme rece. Paprika, usturoiul și mușchiul fraged de porc joacă un rol central în acest fel de mâncare aromat.
Pregătire: 1h 10 min
Ușor
Pregătire: 1h 10 min
Ușor
Ingrediente:
- 800 g apă
- 1 g piper negru
- 1 g boabe de ienibahar
- 80 g pastă de bulion - CVR
- 1 g foi de dafin
- 2 g măghiran uscat
- 30 g boia dulce
- 10 g boia iute pudră
- 500 g mușchiuleț de porc
- 200 g ceapă
- 50 g untură
- 30 g usturoi
- 12 g sare
- 180 g ardei roșu
- 1 g smântână 12%
- 180 g cartofi târzii
- 15 g pătrunjel verde
- 30 g concentrat de roșii 30%
- 400 g Roșii la cutie (tocate)
- 6 g Semințe de chimen
Modalitatea de preparare:
- Puneți un vas pe capacul bolului fără paharul de măsurare, cântăriți în el 500 de grame de mușchiuleț de porc. Tăiați-l în fâșii de 3 cm puneți-l deoparte în castron și lăsați-l deoparte.