Supă de gulaș

Supa gulaș este un fel de mâncare tradițională maghiară care încălzește pe vreme rece. Paprika, usturoiul și mușchiul fraged de porc joacă un rol central în acest fel de mâncare aromat.

Pregătire: 1h 10 min

Ușor

Supă de gulaș

Pregătire: 1h 10 min

Ușor

Ingrediente:

  • 800 g apă
  • 1 g piper negru
  • 1 g boabe de ienibahar
  • 80 g pastă de bulion - CVR
  • 1 g foi de dafin
  • 2 g măghiran uscat
  • 30 g boia dulce
  • 10 g boia iute pudră
  • 500 g mușchiuleț de porc
  • 200 g ceapă
  • 50 g untură
  • 30 g usturoi
  • 12 g sare
  • 180 g ardei roșu
  • 1 g smântână 12%
  • 180 g cartofi târzii
  • 15 g pătrunjel verde
  • 30 g concentrat de roșii 30%
  • 400 g Roșii la cutie (tocate)
  • 6 g Semințe de chimen

Modalitatea de preparare:

  1. Puneți un vas pe capacul bolului fără paharul de măsurare, cântăriți în el 500 de grame de mușchiuleț de porc. Tăiați-l în fâșii de 3 cm puneți-l deoparte în castron și lăsați-l deoparte.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover