Somon la abur într-o marinată picantă

Somonul suculent și picant servit cu orez basmati și morcovi crocanți este o idee de mâncare excelentă pentru iubitorii de somon și de arome picante.

Pregătire: 1h 30 min

Ușor

Somon la abur într-o marinată picantă

Pregătire: 1h 30 min

Ușor

Ingrediente:

  • 800 g apă
  • 12 g ardei chili
  • 50 g sos de soia
  • 15 g coajă de lămâie
  • 10 g ghimbir proaspăt
  • 20 g sriracha
  • 8 g usturoi
  • 200 g morcovi
  • 6 g sare
  • 50 g miere de albine
  • 400 g somon proaspăt

Modalitatea de preparare:

  1. Puneți un vas pe capacul bolului fără paharul de măsurare și cântăriți 400 de grame de somon împărțit în două porții. Adăugați în vas 200 de grame de morcovi spălați, curățați de coajă și tăiați în bastoane(pe lungime) și dați deoparte.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover