Coșuri de spanac și somon
O gustare delicioasă căreia este greu de rezistat. Coșulețele din pastă pufoasă ascund o umplutură aromată de spanac și somon afumat.
Pregătire: 40 min
Mediu
Pregătire: 40 min
Mediu
Ingrediente:
- 1 g piper alb
- 80 g șalote
- 275 g aluat franțuzesc gata preparat
- 80 g brânză pecorino romano
- 12 g usturoi
- 50 g unt extra
- 120 g ouă întregi de găină
- 200 g smântână 18%
- 150 g spanac
- 60 g ulei de măsline
- 100 g somon afumat
Modalitatea de preparare:
- Adăugați 80 de grame de brânză pecorino romano tăiată în bucăți mai mici (fără coajă tare) în bol. Se macină timp de 20 de secunde la o viteză de 20 de rotații. Cu ajutorul unei spatule, transferați conținutul bolului într-un alt bol și lăsați deoparte. Adăugați în bol 80 de grame de ceapă, decojită și tăiată în bucăți mai mici, și 3 căței de usturoi decojiți. Se toacă timp de 10 secunde la viteza 10.