Coșuri de spanac și somon

O gustare delicioasă căreia este greu de rezistat. Coșulețele din pastă pufoasă ascund o umplutură aromată de spanac și somon afumat.

Pregătire: 40 min

Mediu

Coșuri de spanac și somon

Pregătire: 40 min

Mediu

Ingrediente:

  • 1 g piper alb
  • 80 g șalote
  • 275 g aluat franțuzesc gata preparat
  • 80 g brânză pecorino romano
  • 12 g usturoi
  • 50 g unt extra
  • 120 g ouă întregi de găină
  • 200 g smântână 18%
  • 150 g spanac
  • 60 g ulei de măsline
  • 100 g somon afumat

Modalitatea de preparare:

  1. Adăugați 80 de grame de brânză pecorino romano tăiată în bucăți mai mici (fără coajă tare) în bol. Se macină timp de 20 de secunde la o viteză de 20 de rotații. Cu ajutorul unei spatule, transferați conținutul bolului într-un alt bol și lăsați deoparte. Adăugați în bol 80 de grame de ceapă, decojită și tăiată în bucăți mai mici, și 3 căței de usturoi decojiți. Se toacă timp de 10 secunde la viteza 10.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover