Pulpă de porc la aburi

O pulpă de porc delicioasă, preparată în casă și suculentă, gătită la aburi Cookover. Delicioasă atât caldă, cu sosuri, cât și rece, ca adaos la o planșă de mezeluri. Condimentată puternic cu usturoi și măghiran, este o delicatesă în sine.

Pregătire: 1h 30 min

Mediu

Pulpă de porc la aburi

Pregătire: 1h 30 min

Mediu

Ingrediente:

  • 1500 g apă
  • 2 g boabe de ienibahar
  • 1 g măghiran uscat
  • 2 g foi de dafin
  • 30 g usturoi
  • 18 g sare
  • 10 g ulei de rapiță
  • 1000 g mușchi de porc crud fără oase
  • 1 g Pieprz ziarnisty

Modalitatea de preparare:

  1. Puneți un vas pe capacul bolului și cântăriți în el 1.000 de grame de pulpă de porc.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover