Crochete de curcan cu dovlecei și roșii uscate la soare

Crochetele de curcan tocate cu adaos de legume sunt o versiune sănătoasă a unui fel de mâncare tradițional polonez. Ele au avantajul față de carnea tocată pur și simplu de carne că sunt mult mai ușoare, mai umede și mai puțin compacte.

Pregătire: 30 min

Ușor

Crochete de curcan cu dovlecei și roșii uscate la soare

Pregătire: 30 min

Ușor

Ingrediente:

  • 1 g piper negru
  • 120 g șalote
  • 500 g file de curcan
  • 100 g dovlecei
  • 8 g usturoi
  • 80 g morcovi
  • 6 g sare
  • 80 g pesmet
  • 50 g unt extra
  • 60 g ouă întregi de găină
  • 50 g chiflă kaiser
  • 20 g muștar
  • 60 g ulei de rapiță
  • 100 g roșii uscate la soare în ulei (scurse)

Modalitatea de preparare:

  1. Adăugați 120 de grame de ceapă tăiată în bucăți mai mici în bol. Adăugați 2 căței de usturoi curățați de coajă, 80 de grame de morcovi curățați și tăiați în bucăți mai mici. Adăugați 100 de grame de dovlecei spălați, uscați și tăiați în bucăți mai mici. Se toacă timp de 10 secunde la viteza 10.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover