Supa de praz și cartofi

Supa de praz și cartofi este un fel de mâncare clasic care încântă prin simplitatea și bogăția sa de arome. Această supă aromată de praz este delicat aromată și ușor dulce.

Pregătire: 1h

Ușor

Supa de praz și cartofi

Pregătire: 1h

Ușor

Ingrediente:

  • 1000 g apă
  • 70 g pastă de bulion - CVR
  • 30 g parmezan ras
  • 100 g ceapă
  • 180 g unt extra
  • 450 g praz
  • 450 g cartofi târzii
  • 150 g smântână cremă 30% grăsime

Modalitatea de preparare:

  1. Adăugați 100 de grame de ceapă tăiată în bucăți mai mici în bol. Se toacă timp de 10 secunde la o viteză de 10 rotații. Se răzuiește conținutul de pe pereții bolului cu o spatulă.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover