Supa de varză tânără
Această supă este o idee foarte bună de a folosi varza tânără de sezon.
Pregătire: 1h 10 min
Ușor
Pregătire: 1h 10 min
Ușor
Ingrediente:
- 1700 g apă
- 1 g piper negru
- 1 g boabe de ienibahar
- 80 g pastă de bulion - CVR
- 1 g foi de dafin
- 90 g ceapă
- 90 g morcovi
- 6 g sare
- 50 g unt extra
- 60 g praz
- 400 g varză albă
- 50 g mărar de grădină
- 50 g țelină
- 50 g pătrunjel verde
- 15 g faina tip 450
Modalitatea de preparare:
- Adăugați în bol 90 de grame de morcov curățat de coajă și tăiat în bucăți mai mici, 90 de grame de ceapă curățată de coajă și tăiată în bucăți mai mici, 50 de grame de rădăcină de țelină curățată de coajă și tăiată în bucăți mai mici și 50 de grame de rădăcină de pătrunjel curățată de coajă și tăiată în bucăți mai mici. Închideți bolul cu capacul complet.