Coji de paste cu ricotta și spanac

Scoicile de paste cu ricotta și spanac nu sunt doar gustoase, ci au și un aspect deosebit, ceea ce le face alegerea perfectă pentru o cină elegantă sau o masă festivă cu familia.

Pregătire: 1h 10 min

Mediu

Coji de paste cu ricotta și spanac

Pregătire: 1h 10 min

Mediu

Ingrediente:

  • 1 g piper negru
  • 250 g brânză ricotta
  • 80 g parmezan
  • 170 g ceapă
  • 30 g usturoi
  • 18 g sare
  • 60 g unt extra
  • 250 g spanac
  • 60 g ulei de măsline
  • 400 g Roșii la cutie (tocate)
  • 250 g paste din făină dură (integrală)

Modalitatea de preparare:

  1. Într-o oală mare de 5 litri, puneți la fiert apă cu 2 lingurițe de sare.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover