Al doilea mic dejun - Salată cu șuncă de Parma
Alegeți din 7 sugestii pentru un al doilea mic dejun. Nu uitați să vă hidratați organismul în mod regulat. Valori nutriționale per porție: 366 kcal Proteine: 31,34 g Grăsimi: 18,9 g Carbohidrați: 16.68 g
Pregătire: 5 min
Ușor
Pregătire: 5 min
Ușor
Ingrediente:
- 100 g roșii cocktail
- 40 g mozzarella
- 10 g măsline negre
- 60 g șuncă de Parma
- 1 g suc de lămâie
- 75 g spanac
- 10 g muștar
- 10 g miere de albine
- 15 g ulei de rapiță
Modalitatea de preparare:
- Se adaugă 1 linguriță de miere, 1 linguriță de muștar, 1 linguriță de suc de lămâie și 1 ½ linguri de ulei de rapiță într-un bol mic. Se amestecă totul bine.