Rață prăjită cu mere

Acest clasic al bucătăriei poloneze se va potrivi deopotrivă la mesele în familie, la sărbători și la mesele de duminică. Această rață la cuptor are o piele crocantă, carne suculentă și aromă de mere de vin.

Pregătire: 12h

Ușor

Rață prăjită cu mere

Pregătire: 12h

Ușor

Ingrediente:

  • 1 g piper negru
  • 8 g măghiran uscat
  • 40 g usturoi
  • 300 g mere
  • 20 g sare
  • 200 g vin alb sec
  • 2000 g carcasă de rață

Modalitatea de preparare:

  1. Se pune un bol pe capacul paharului și se cântăresc în el aproximativ 2000 de grame de rață. Se pune bolul deoparte.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover