Babka de turtă dulce la abur

Această prăjitură delicioasă se găsește adesea pe mesele de Crăciun și la alte sărbători tradiționale. Babka de turtă dulce este decorată cu glazură, glazură de ciocolată sau presărată cu zahăr pudră. Gătitul la abur va face prăjitura pufoasă, umedă, ușoară și fragedă.

Pregătire: 1h 50 min

Ușor

Babka de turtă dulce la abur

Pregătire: 1h 50 min

Ușor

Ingrediente:

  • 300 g făină de grâu
  • 2000 g apă
  • 8 g praf de copt
  • 9 g condimente de turtă dulce
  • 250 g zahăr
  • 1 g sare
  • 250 g unt extra
  • 300 g ouă întregi de găină
  • 100 g ciocolată cu lapte
  • 25 g Cacao 16% pudră
  • 60 g gem de prune
  • 60 g smântână cremă 30% grăsime

Modalitatea de preparare:

  1. Puneți un castron pe capacul bolului, cântăriți 300 de grame de făină de grâu tip 405, 25 de grame de cacao, adăugați 2 lingurițe de praf de copt, 2 lingurițe de condiment pentru turtă dulce. Se amestecă ingredientele, se dă castronul deoparte.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover