Salată de smochine și brânză

Această salată de sezon cu smochine și brânză Camembert este o combinație clasică și delicioasă de arome și texturi, perfectă pentru zilele de vară. Această salată este compusă din rucola proaspătă și crocantă, smochine coapte, bucăți de brânză Camembert aromată, nuci și un dressing delicat pe bază de oțet balsamic și ulei de măsline.

Pregătire: 15 min

Ușor

Salată de smochine și brânză

Pregătire: 15 min

Ușor

Ingrediente:

  • 20 g oțet balsamic
  • 100 g ruccola
  • 40 g Krem balsamiczny
  • 50 g suc de lămâie
  • 50 g nuci
  • 100 g chifle de grâu obișnuite
  • 200 g brânză grasă camembert
  • 100 g gem de caise, ușor îndulcit
  • 20 g ulei de măsline
  • 40 g miere de albine
  • 200 g smochine proaspete

Modalitatea de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 180℃ cu funcția grill. Se taie două chifle de grâu în cuburi de 1x1cm, se stropesc cu 2 linguri de ulei de măsline, se așază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se coc timp de 10 minute până când devin aurii.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover