Supă cremoasă de dovleac cu bulion

O supă de sezon delicioasă și sățioasă, preparată din dovleac moscat, care vă va oferi o valoare nutritivă valoroasă. Vă va hrăni și vă va încălzi în zilele mai reci.

Pregătire: 1h

Ușor

Supă cremoasă de dovleac cu bulion

Pregătire: 1h

Ușor

Ingrediente:

  • 900 g apă
  • 1 g piper negru
  • 80 g pastă de bulion - CVR
  • 20 g ulei de măsline extra virgin
  • 1 g piper cu mirodenii
  • 6 g sare
  • 20 g sâmburi decojiți de dovleac
  • 1000 g Dynia piżmowa

Modalitatea de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 190°C cu funcția thermo. Pe capacul boului, cântăriți 1 dovleac moscat. Acesta trebuie să cântărească în jur de 1000 de grame.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover