Umplutură pentru găluște de rață și afine

Umplutură bogată de rață și afine dulci, creând o combinație unică și gustoasă și savuroasă combinație.

Pregătire: 1h

Ușor

Umplutură pentru găluște de rață și afine

Pregătire: 1h

Ușor

Ingrediente:

  • 2 g măghiran uscat
  • 300 g ceapă roșie
  • 1 g piper proaspăt măcinat
  • 750 g rață
  • 80 g merișoare uscate
  • 6 g usturoi
  • 6 g sare
  • 100 g vin roșu
  • 20 g miere de albine

Modalitatea de preparare:

  1. Din 750 de grame de piept de rață, se îndepărtează pielea și se taie în cuburi de 1 cm. Îndepărtați membranele și tendoanele de pe carne și tăiați pielea în fâșii de 1 cm. Se întinde pe o farfurie mare și se pune la congelator timp de 30 de minute.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover