Umplutură pentru colțunași cu varză și ciuperci

Ideală, nu doar pentru colțunași de ajun ci și pentru crochete.

Pregătire: 45 min

Ușor

Umplutură pentru colțunași cu varză și ciuperci

Pregătire: 45 min

Ușor

Ingrediente:

  • 40 g pastă de bulion - CVR
  • 2 g piper proaspăt măcinat
  • 60 g hribi uscați
  • 800 g varză murată
  • 300 g ceapă
  • 3 g zahăr
  • 80 g ulei de rapiță

Modalitatea de preparare:

  1. Pune bolul pe capacul cănii, cântărește 60 grame de hribi uscați și toarnă 300 grame apă clocotită. Lasă să se înmoaie. Transferă în cană jumătate din varza stoarsă. Toacă timp de 6 secunde la viteza 20 rotații. Transferă în bol. Transferă în cană cealaltă jumătate din varza stoarsă. Toacă timp de 6 secunde la viteza 20 rotații, transferă în bolul cu varză.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover