Umplutură pentru colțunași cu varză și ciuperci
Ideală, nu doar pentru colțunași de ajun ci și pentru crochete.
Pregătire: 45 min
Ușor
Pregătire: 45 min
Ușor
Ingrediente:
- 40 g pastă de bulion - CVR
- 2 g piper proaspăt măcinat
- 60 g hribi uscați
- 800 g varză murată
- 300 g ceapă
- 3 g zahăr
- 80 g ulei de rapiță
Modalitatea de preparare:
- Pune bolul pe capacul cănii, cântărește 60 grame de hribi uscați și toarnă 300 grame apă clocotită. Lasă să se înmoaie. Transferă în cană jumătate din varza stoarsă. Toacă timp de 6 secunde la viteza 20 rotații. Transferă în bol. Transferă în cană cealaltă jumătate din varza stoarsă. Toacă timp de 6 secunde la viteza 20 rotații, transferă în bolul cu varză.