Pastă de dovleac

Pasta de dovleac este nu doar gustoasă, ci și plină de vitamine și fibre, fiind excelentă pentru meniul de toamnă-iarnă. Acest preparat are o consistență mătăsoasă, cremoasă, datorită utilizării dovleacului Hokkaido, iar untul de arahide i-a conferit un caracter deosebit.

Pregătire: 1h

Mediu

Pastă de dovleac

Pregătire: 1h

Mediu

Ingrediente:

  • 30 g sos de soia
  • 200 g ceapă roșie
  • 50 g roșii uscate
  • 120 g unt de alune
  • 1 g fulgi de chilli
  • 3 g sare
  • 50 g suc de lămâie
  • 1500 g dovleac
  • 80 g ulei de rapiță

Modalitatea de preparare:

  1. Încinge cuptorul la 220°C cu funcția termo-circulare.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover