Supă cremă de conopidă

Cremă delicată cu gust dulceag de conopidă gătită în lapte. Se integrează excelent cu adaosurile intense de exemplu uleiul de trufe, pasta de trufe, pesto sau crutoane clasice.

Pregătire: 50 min

Ușor

Supă cremă de conopidă

Pregătire: 50 min

Ușor

Ingrediente:

  • 400 g apă
  • 1 g piper alb
  • 1 g nucșoară
  • 1 g boabe de ienibahar
  • 100 g pastă de bulion - CVR
  • 150 g smântână 30%
  • 1 g foi de dafin
  • 180 g ceapă
  • 16 g usturoi
  • 70 g unt extra
  • 250 g lapte consum, 2% grăsime
  • 900 g conopidă
  • 150 g cartofi târzii

Modalitatea de preparare:

  1. Adaugă în cană 180 grame de ceapă curățată și tocată în bucăți mai mici și 4 căței de usturoi curățați. Toacă timp de 10 secunde la viteza 10 rotații. Adună cu spatula de pe pereți spre baza cănii.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover