Găluște la abur

Aceasta este o rețetă pentru chifle pufoase și delicioare, cu preparare rapidă. Sunt potrivite ca gustare separată sau garnitură pentru feluri principale precum gulaș, friptură cu sos la cuptor, precum și pentru preparate vegetariene. Chiflele pregătite la aburi pot fi de asemenea servite dulci cu smântână și fructe de sezon.

Pregătire: 50 min

Ușor

Găluște la abur

Pregătire: 50 min

Ușor

Ingrediente:

  • 600 g făină de grâu
  • 1300 g apă
  • 5 g zahăr
  • 6 g sare
  • 40 g drojdie cubuleț
  • 50 g ulei de rapiță

Modalitatea de preparare:

  1. Din hârtia de copt decupează 16 pătrate cu latura de cca. 9 cm. Dă-le deoparte.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover