Pui cu kaszotto cu gălbiori

Acest preparat delicios îmbină pieptul de pui suculent, gătit la aburi cu kaszotto aromat, pe bază de gălbiori de sezon. Este ideea perfectă pentru a folosi aceste ciuperci de sezon.

Pregătire: 55 min

Mediu

Pui cu kaszotto cu gălbiori

Pregătire: 55 min

Mediu

Ingrediente:

  • 400 g apă
  • 1 g piper negru
  • 70 g pastă de bulion - CVR
  • 10 g ulei de măsline extra virgin
  • 100 g smântână 30%
  • 200 g grâu Bulgur
  • 600 g file de pui
  • 200 g găină
  • 150 g ceapă
  • 3 g sare
  • 70 g unt extra
  • 40 g ulei de rapiță
  • 20 g mărar de grădină

Modalitatea de preparare:

  1. Așază bolul pe capacul cănii fără dop, cântărește în el 600 grame de file de pui. Condimentează fileurile cu ½ linguriță de piper, ½ linguriță de sare și 1 lingură de ulei de măsline. Lasă bolul deoparte.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover