Spaghetti al pomodoro fresco

Pastele cu sos de roșii proaspete reprezintă o adevărată provocare. Aparent, cele mai simple preparate se dovedesc a fi cele mai grele. Întregul secret constă în prepararea la aburi rapidă a roșiilor astfel, încât să nu se descompună complet la gătit și să își păstreze gustul proaspăt caracteristic.

Pregătire: 35 min

Mediu

Spaghetti al pomodoro fresco

Pregătire: 35 min

Mediu

Ingrediente:

  • 4000 g apă
  • 1 g piper negru
  • 100 g șalote
  • 15 g ardei chili
  • 25 g busuioc proaspăt
  • 200 g spaghetti
  • 30 g sare de gătit
  • 200 g brânză burrata
  • 5 g zahăr
  • 32 g usturoi
  • 1 g sare
  • 60 g unt extra
  • 700 g roșii
  • 80 g ulei de măsline

Modalitatea de preparare:

  1. Pune bolul pe capacul cănii, cântărește 60 de grame de unt. Taie în bucăți mai mici și dă la congelator.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover