Cremă mascarpone pentru tort

Crema mascarpone are o utilizare largă în patiserie, poate fi folosită ca umplutură pentru prăjituri, macarons sau pentru torturi. O poți adăuga în deserturile de înghețată, deoarece conferă dulciurilor o consistență deosebită, cremoasă.

Pregătire: 5 min

Ușor

Cremă mascarpone pentru tort

Pregătire: 5 min

Ușor

Ingrediente:

  • 500 g mascarpone
  • 50 g zahăr pudră CVR
  • 500 g smântână 36%
  • 30 g suc de lămâie

Modalitatea de preparare:

  1. Deschide cana. Adaugă în cană 500 grame brânză mascarpone bine răcită, 500 grame de smântână 36% bine răcită, 4 linguri de zahăr pudră și 3 linguri de zeamă de lămâie. Închide cana cu capacul cu dop.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover