Aluat de tartă sărat

O versiune sărată de aluat frământat, ideală ca bază pentru o varietate de gustări, precum și pentru tarte. Aluatul se congelează bine, chiar și în forma sa crudă. Acceptă perfect tot felul de arome, ierburi sau condimente. Astfel, îi putem schimba cu ușurință aroma/culorile adăugând, de exemplu, ciuperci uscate tocate mărunt, roșii sau o cantitate generoasă de pudră de ardei.

Pregătire: 50 min

Mediu

Aluat de tartă sărat

Pregătire: 50 min

Mediu

Ingrediente:

  • 300 g făină de grâu
  • 2 g Ierburi aromatice Provence
  • 3 g sare
  • 150 g unt extra
  • 60 g ouă întregi de găină

Modalitatea de preparare:

  1. Adăugați 150 de grame de unt congelat, 300 de grame de făină, 1 linguriță de ierburi de Provence (opțional) și ½ linguriță de sare în bol. Se toacă 10 secunde la viteza 14.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover