Iaurt și semifredo de zmeură

Semifredo, așa cum sugerează și numele italian, este ceva pe jumătate înghețat, o varietate de înghețată pufoasă pe care o puteți prepara cu ușurință acasă. Acest desert vă permite să dați frâu liber imaginației, pentru că știind schema rețetei o puteți interpreta cum doriți, creând propriile variante de arome.

Pregătire: 2h 10 min

Ușor

Iaurt și semifredo de zmeură

Pregătire: 2h 10 min

Ușor

Ingrediente:

  • 250 g mascarpone
  • 300 g smântână 36%
  • 400 g iaurt
  • 250 g lapte condensat îndulcit
  • 200 g zmeură
  • 50 g ciocolată albă

Modalitatea de preparare:

  1. În bol, se potrivește o sită. Se toarnă 300 de grame de smântână 36% și se adaugă 250 de grame de mascarpone împărțite în porții mai mici cu o lingură. Se bate timp de 20 de secunde la viteza 6. Scoateți agitatorul.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover