Mousse de ciocolată

Desert iconic pentru iubitorii de ciocolată. Gustul pur al ciocolatei închise sub formă de mousse ușor ca un nor. Mult mai ușor decât versiunile preparate pe bază de smântână bătută.

Pregătire: 2h 20 min

Mediu

Mousse de ciocolată

Pregătire: 2h 20 min

Mediu

Ingrediente:

  • 90 g zahăr
  • 1 g sare
  • 150 g unt extra
  • 360 g ouă întregi de găină
  • 300 g ciocolată amăruie

Modalitatea de preparare:

  1. Deschide cana. Montează agitatorul. Separă gălbenușurile de albușuri de la 6 ouă (păstrează gălbenușurile). Adaugă în cană albușurile și 1/5 linguriță de sare. Bate timp de 6 minute la viteza de 6 rotații. După 2 minute adaugă treptat 6 linguri de zahăr și bate până spuma devine tare.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover