Pate - pateu cremos de pasăre

Pate, care este un pateu cremos franțuzesc, în acest caz preparat exclusiv din carne de pasăre, fără utilizarea ficatului. Se face cremos cu gălbenușuri de ou și o cantitate generoasă de smântână. Are o aromă foarte blândă, așa că va fi cu siguranță pe placul tuturor.

Pregătire: 3h

Ușor

Pate - pateu cremos de pasăre

Pregătire: 3h

Ușor

Ingrediente:

  • 100 g apă
  • 1 g piper alb
  • 1 g nucșoară
  • 1 g boabe de ienibahar
  • 100 g pastă de bulion - CVR
  • 1 g foi de dafin
  • 400 g smântână 30%
  • 1 g cimbru
  • 40 g brandy
  • 300 g ceapă
  • 8 g usturoi
  • 6 g sare
  • 100 g unt extra
  • 60 g ouă întregi de găină
  • 100 g chifle de grâu obișnuite
  • 60 g gălbenușuri de ouă de găină
  • 250 g Lapte consum, 2% grăsime
  • 800 g pulpe de pui

Modalitatea de preparare:

  1. Se pune un castron pe capacul bolului, se cântăresc 250 de grame de lapte în el, se adaugă 2 chifle Kaiser (100 g) rupte în bucăți mai mici și se lasă deoparte.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover