Porc în sos de stridii cu legume

Contrar opiniei generale, bucătăria chinezească este foarte sănătoasă. Elementul principal al mâncărurilor chinezești sunt legumele, iar cea mai populară metodă de gătit pentru această parte a lumii este stir-fry - adică prăjirea scurtă la temperaturi foarte ridicate. Acest tip de preparare păstrează mai bine valorile nutritive față de gătitul tradițional.

Pregătire: 40 min

Ușor

Porc în sos de stridii cu legume

Pregătire: 40 min

Ușor

Ingrediente:

  • 180 g apă
  • 20 g ardei chili
  • 25 g ghimbir
  • 250 g ardei
  • 100 g lime
  • 25 g coriandru proaspăt
  • 15 g zahăr brun
  • 100 g sos de soia
  • 10 g sos de pește
  • 40 g ceapă verde
  • 80 g sos de stridii
  • 50 g caju
  • 150 g ceapă
  • 16 g usturoi
  • 120 g morcovi
  • 800 g spată de porc
  • 70 g ulei de rapiță
  • 10 g amidon de cartofi

Modalitatea de preparare:

  1. Taie spata de porc în felii groase de 1 cm, apoi împarte în fâșii lungi de 5-6 cm. Transferă în bol.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover