Ravioli cu dovleac

Ravioli cu dovleac sunt colțunași ușori, umpluți cu puree cremos de dovleac copt. Gustul subtil de dovleac se combină cu aluatul subțire, creând un preparat deosebit cu aromă caracteristică de toamnă-iarnă.

Pregătire: 1h 30 min

Mediu

Ravioli cu dovleac

Pregătire: 1h 30 min

Mediu

Ingrediente:

  • 400 g făină de grâu
  • 1 g piper negru
  • 1 g nucșoară
  • 5 g turmeric
  • 60 g ulei de măsline extra virgin
  • 6 g rozmarin proaspăt
  • 100 g brânză grana padano
  • 1000 g dovleac Hokkaido
  • 20 g usturoi
  • 6 g sare
  • 300 g ouă întregi de găină

Modalitatea de preparare:

  1. Taie pe jumătate 1000 grame de dovleac. Scoate semințele. Taie în bucăți mai mici. Transferă într-o tavă cu hârtie de copt. Stropește dovleacul cu 4 linguri de ulei de măsline, potrivește de gust cu sare, adaugă 2 fire de rozmarin și 4 căței de usturoi striviți, pentru gust. Pune la copt la temperatura 200 grade pentru aprox. 30 minute. Lasă deoparte să se răcească.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover