Risotto cu ciuperci

În vârf de sezon îți recomandăm să folosești ciuperci proaspete, iar în afara sezonului le poți înlocui cu ciuperci congelate.Risotto cu ciuperci este un preparat din nordul Italiei. Această rețetă este potrivită ca prânz rapid, nu doar după ce ai fost la cules de ciuperci, deoarece ne putem bucura de gustul lor tot timpul anului.

Pregătire: 35 min

Ușor

Risotto cu ciuperci

Pregătire: 35 min

Ușor

Ingrediente:

  • 600 g apă
  • 50 g pastă de bulion - CVR
  • 1 g foi de dafin
  • 1 g piper proaspăt măcinat
  • 80 g șalote
  • 80 g ulei de măsline extra virgin
  • 250 g ciuperci
  • 80 g brânză grana padano
  • 200 g orez arborio
  • 20 g ulei de măsline cu trufe
  • 8 g usturoi
  • 50 g unt extra
  • 100 g vin alb sec
  • 6 g pătrunjel verde

Modalitatea de preparare:

  1. Adaugă în cana uscată o mână de pătrunjel verde, tăiată în segmente de 5 cm. Toacă timp de 5 secunde la viteza 20 rotații. Transferă în alt vas.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover