Supă de ciuperci cu tăiței

Supă delicioasă de ciuperci nu numai pentru masa de Crăciun, întreaga familie se va bucura de ea. Acest fel de mâncare tradițională poloneză vă va surprinde cu aroma și gustul ciupercilor de pădure.

Pregătire: 1h 40 min

Ușor

Supă de ciuperci cu tăiței

Pregătire: 1h 40 min

Ușor

Ingrediente:

  • 1500 g apă
  • 1 g piper negru
  • 1 g boabe de ienibahar
  • 70 g pastă de bulion - CVR
  • 1 g foi de dafin
  • 50 g țelină
  • 200 g smântână acră 18%
  • 40 g hribi uscați
  • 100 g paste
  • 120 g ceapă
  • 5 g usturoi
  • 100 g morcovi
  • 3 g sare
  • 50 g unt extra
  • 50 g ulei de floarea-soarelui
  • 5 g pătrunjel verde
  • 50 g rădăcini de pătrunjel

Modalitatea de preparare:

  1. Se rup ciupercile (40 de grame) în bucăți mici, se toarnă 500 de grame de apă peste ele și se lasă cel puțin 30 de minute.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover