Găluște din chifle uscate

Garnitura tradițional poloneză pentru feluri principale și fripturi. Au un gust excelent cu sosul preferat deasupra.

Pregătire: 40 min

Ușor

Găluște din chifle uscate

Pregătire: 40 min

Ușor

Ingrediente:

  • 1000 g apă
  • 6 g sare
  • 50 g unt extra
  • 60 g ouă întregi de găină
  • 150 g chifle de grâu obișnuite
  • 300 g cartofi fierți în apă
  • 150 g lapte consum, 2% grăsime
  • 2 g ulei de rapiță

Modalitatea de preparare:

  1. Transferă în cană 3 chifle tocate cubulețe. Mărunțește timp de 20 secunde la viteza 10 rotații. Transferă în bol, dă deoparte.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover