Colțunași cu varză și ciuperci
Colțunașii cu varză și ciuperci se pot prepara nu doar de Crăciun, ci și în cursul anului. Pentru ca să iasă cât mai buni, cel mai bine să folosim o rețetă verificată.
Pregătire: 2h 5 min
Mediu
Pregătire: 2h 5 min
Mediu
Ingrediente:
- 700 g făină de grâu
- 300 g apă
- 40 g pastă de bulion - CVR
- 2 g piper proaspăt măcinat
- 60 g hribi uscați
- 300 g ceapă
- 3 g zahăr
- 5 g sare
- 30 g unt extra
- 800 g varză murată
- 65 g ouă întregi de găină
- 80 g ulei de rapiță
Modalitatea de preparare:
- Pune bolul pe capacul cănii, cântărește 60 grame de hribi uscați și toarnă 300 grame apă clocotită și lasă să se înmoaie. Transferă în cană jumătate din varza stoarsă. Toacă timp de 6 secunde la viteza 20 rotații. Transferă în bol. Transferă în cană cealaltă jumătate din varza stoarsă. Toacă timp de 6 secunde la viteza 20 rotații, transferă în bolul cu varză.