Colțunași cu varză și ciuperci

Colțunașii cu varză și ciuperci se pot prepara nu doar de Crăciun, ci și în cursul anului. Pentru ca să iasă cât mai buni, cel mai bine să folosim o rețetă verificată.

Pregătire: 2h 5 min

Mediu

Colțunași cu varză și ciuperci

Pregătire: 2h 5 min

Mediu

Ingrediente:

  • 700 g făină de grâu
  • 300 g apă
  • 40 g pastă de bulion - CVR
  • 2 g piper proaspăt măcinat
  • 60 g hribi uscați
  • 300 g ceapă
  • 3 g zahăr
  • 5 g sare
  • 30 g unt extra
  • 800 g varză murată
  • 65 g ouă întregi de găină
  • 80 g ulei de rapiță

Modalitatea de preparare:

  1. Pune bolul pe capacul cănii, cântărește 60 grame de hribi uscați și toarnă 300 grame apă clocotită și lasă să se înmoaie. Transferă în cană jumătate din varza stoarsă. Toacă timp de 6 secunde la viteza 20 rotații. Transferă în bol. Transferă în cană cealaltă jumătate din varza stoarsă. Toacă timp de 6 secunde la viteza 20 rotații, transferă în bolul cu varză.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover