Colțunași rusești

Denumirea de colțunași rusești nu trebuie legată de Rusia, unde acest preparat nu este popular, ci cu zona Galiției de Est sau a Rusiei Roșii. O curiozitate este faptul că, în Ucraina, aceși colțunași se numesc „polonezi”.

Pregătire: 1h 40 min

Mediu

Colțunași rusești

Pregătire: 1h 40 min

Mediu

Ingrediente:

  • 700 g făină de grâu
  • 300 g apă
  • 3 g piper negru
  • 600 g cartofi
  • 500 g brânză proaspătă
  • 300 g ceapă
  • 9 g sare
  • 30 g unt extra
  • 60 g ouă întregi de găină
  • 100 g ulei de rapiță

Modalitatea de preparare:

  1. Curăță ceapa, taie în bucăți mai mici, adaugă în cană, închide și toacă timp de 10 secunde la viteza 10 rotații. Deschide cana și adună ingredientele tocate de pe pereți spre baza cănii, cu ajutorul spatulei.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover