Colțunași cu spanac și ricotta

Colțunași perfecți cu umplutură atipică, vor fi pe gustul amatorilor bucătăriei mediteraneene.

Pregătire: 1h 25 min

Mediu

Colțunași cu spanac și ricotta

Pregătire: 1h 25 min

Mediu

Ingrediente:

  • 300 g apă
  • 2 g piper negru
  • 500 g brânză ricotta
  • 20 g usturoi
  • 9 g sare
  • 110 g unt extra
  • 60 g ouă întregi de găină
  • 700 g faina tip 550
  • 400 g spanac
  • 70 g brânză parmezan

Modalitatea de preparare:

  1. Transferă în cană usturoiul curățat. Închide cana și toacă timp de 10 secunde la viteza 10 rotații. Deschide cana și adună cu spatula usturoiul de pe pereți spre baza cănii.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover