Tartă cu smochine și brânză

Combinația de smochine și brânză albastră este probabil familiară tuturor iubitorilor de bucătărie italiană și franceză. Smochine coapte cu brânzeturi cremoase pe o patiserie crocantă și sărată într-o versiune elegantă de tartă.
Ingrediente:
40 g ceapă roșie
10 g rozmarin proaspăt
1 g praf de copt
200 g gorgonzola
150 g făină de grâu spelta
150 g unt extra
40 g gălbenușuri de ouă de găină
100 g smântână 18%
120 g brânză grasă camembert
40 g miere de albine
100 g brânză feta
250 g smochine proaspete
150 g faina tip 450
Modalitatea de preparare:
Pe capacul bolului fără paharul de măsurare, puneți un bol, resetați cântarul și cântăriți 40 de grame de ceapă roșie tăiată julienne. Se pune castronul deoparte. Pe capacul bolului fără paharul de măsurare, puneți castronul, resetați cântarul și cântăriți 250 de grame de smochine tăiate în optmi. Se lasă castronul deoparte.
Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.
