Salată cu ananas și creson

Salată de sparanghel cu ananas proaspăt, sfeclă roșie gătită, germeni și creson acoperită cu migdale fulgi crocante.
Ingrediente:
500 g apă
1 g piper negru
20 g fulgi de migdale
20 g Krem balsamiczny
160 g ananas
500 g sparanghel
200 g sfeclă fiartă în apă
2 g Sól morska
50 g creson
50 g Kiełki, mix
Modalitatea de preparare:
Puneți un castron pe capacul bolului fără paharul de măsurare, resetați cântarul și cântăriți 50 de grame de germeni preferați, 160 de grame de ananas tăiat cuburi de 1-2 cm, 2 linguri de creson și 200 de grame de sfeclă roșie coaptă și decojită tăiată cuburi de 1-2 cm. Se toarnă 2 linguri de dressing balsamic peste salata pregătită într-un bol, se condimentează cu 1 vârf de cuțit de sare de mare și 1 vârf de cuțit de piper negru proaspăt măcinat și se lasă deoparte.
Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum să faci acest lucru?