Hering de Kashubian

Acest fel de mâncare, deși își are rădăcinile în bucătăria regională, a câștigat popularitate în întreaga Polonie și se găsește adesea pe mesele din afara Kashubiei.

Pregătire: 1h

Ușor

Hering de Kashubian

Pregătire: 1h

Ușor

Ingrediente:

  • 1 g piper negru
  • 2 g boabe de ienibahar
  • 1 g foi de dafin
  • 20 g oțet din alcool 10 %
  • 50 g ketchup
  • 400 g ceapă
  • 5 g zahăr
  • 3 g sare
  • 400 g hering sărat
  • 150 g ulei de rapiță
  • 100 g concentrat de roșii 30%

Modalitatea de preparare:

  1. Puneți un castron pe capacul bolului și cântăriți 400 de grame de ceapă decojită, tăiată în felii de 0,5 cm. Se pune castronul deoparte.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover