Umplutură de carne pentru găluște

Umplutura pentru găluște cu carne este o versiune clasică și extrem de populară a acestui fel de mâncare. Se caracterizează prin carne suculentă condimentată cu condimente aromate.

Pregătire: 2h 40 min

Ușor

Umplutură de carne pentru găluște

Pregătire: 2h 40 min

Ușor

Ingrediente:

  • 1000 g apă
  • 1 g piper negru
  • 50 g pastă de bulion - CVR
  • 750 g pulpe de curcan
  • 500 g pipote de pui
  • 300 g ceapă
  • 100 g ulei de rapiță

Modalitatea de preparare:

  1. Adăugați în bol ceapa tăiată în bucăți mici. Se toacă timp de 10 secunde la viteza 10. Deschideți bolul și curățați ceapa tocată de pe pereții bolului cu o spatulă.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum poți face asta?

  • Scanează codul QR
  • Descarcă aplicația pe telefonul tău
  • Înregistrează-te în aplicația Philipiak Home și bucură-te de întregul conținut de rețete de pe Cookover