Supă cremă de legume albe
Crema delicioasă și sănătoasă de legume albe are o textură catifelată și o aromă proaspătă.
Pregătire: 1h 10 min
Ușor

Pregătire: 1h 10 min
Ușor
Ingrediente:
- 1000 g apă
- 40 g pastă de bulion - CVR
- 1 g foi de dafin
- 300 g smântână 30%
- 5 g ulei de măsline cu trufe
- 120 g ceapă
- 15 g usturoi
- 2 g sare
- 50 g vin alb sec
- 230 g praz
- 50 g ulei de rapiță
- 150 g țelină
- 220 g cartofi târzii
- 300 g rădăcini de pătrunjel
Modalitatea de preparare:
- Adaugă în cană 120 grame de ceapă curățată și tocată în bucăți mai mici, 230 grame de praz spălat și tăiat în bucăți mai mici și 3 căței de usturoi. Toacă timp de 10 secunde la viteza 10 rotații.