Granola de iarnă
O versiune de iarnă a granolei clasice cu condimente de turtă dulce și coajă de portocală. Puteți păstra granola preparată în acest fel pentru o perioadă destul de lungă de timp și este ușor de luat cu dvs. la serviciu sau într-o călătorie. Serviți-o la fel ca pe cea clasică cu iaurt, lapte sau băuturi pe bază de plante.
Pregătire: 1h 10 min
Ușor
Pregătire: 1h 10 min
Ușor
Ingrediente:
- 40 g ulei de cocos
- 1 g sare
- 70 g apă
- 150 g miere
- 100 g merișoare uscate
- 300 g fulgi de ovăz
- 200 g fulgi de grâu spelta
- 100 g tărâțe de secară
- 100 g alune
- 20 g condimente de turtă dulce
- 10 g coajă de portocală
- 100 g fulgi de cocos
Modalitatea de preparare:
- Adăugați in bol mierea (sau zahărul), apa, uleiul de nucă de cocos (sau de rapiță). Se fierbe timp de 3 minute la 140 grade cu viteza 4.