Mușchiulet de porc în stil thailandez

Bucăți suculente și pline de aromă de mușchi de porc marinat în sos de soia și condimente orientale vor fi o propunere interesantă pentru iubitorii de carne din bucătăria asiatică.
Ingrediente:
50 g ulei de nucă de cocos
100 g apă
30 g zahăr brun
20 g ghimbir tocat mărunt
600 g fileu de porc
10 g sriracha
20 g oțet de orez
20 g usturoi
15 g arpagic
5 g semințe de susan
20 g amidon de cartofi
20 g sos soia negru
30 g făină de grâu tip 450
Modalitatea de preparare:
Pe capacul bolului pune un castron. Resetează cântarul și cântărește în el 600 de grame de mușchi de porc curățat, tăiat în fâșii de 3 cm cu o grosime de 1 cm.
Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.
