Cremă de igname. Cod în roșii cu terci de bulgur și fasole verde.

O cină cu două feluri, delicioasă și sănătoasă pentru întreaga familie. Plină de arome și gusturi, această supă este preparată pe bază de yam cu ghimbir, morcovi și lapte de cocos.
Ingrediente:
600 g apă
1 g piper negru
1 g piper alb
1 g turmeric
10 g coriandru proaspăt
100 g ceapă roșie
120 g ceapă albă
300 g roșii cherry
200 g bulgur boabe
8 g ghimbir proaspăt
2 g paprika afumată
500 g cartofi dulci
1 g fulgi de chilli
200 g bulion de legume
16 g usturoi
150 g morcovi
30 g alune
200 g lapte de cocos
90 g ulei de măsline
50 g ulei de rapiță
400 g fasole mung
10 g sare de mare
20 g pastă de curry roșu 600 g file de cod
Modalitatea de preparare:
Preîncălziți cuptorul cu termocirculație la 180 ℃. Puneți un vas pe capacul bolului fără paharul de măsurare, resetați cântarul și în el cântăriți 600 de grame de file de cod tăiat în 4 fileuri, adăugați 40 de grame de ulei de măsline, 1 vârf de cuțit de sare de mare și 1 vârf de cuțit de piper alb. Se amestecă întregul conținut și se lasă deoparte la frigider.
Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.
