Rețete Cookover

Cremă de igname. Cod în roșii cu terci de bulgur și fasole verde.

O cină cu două feluri, delicioasă și sănătoasă pentru întreaga familie. Plină de arome și gusturi, această supă este preparată pe bază de yam cu ghimbir, morcovi și lapte de cocos.

Ingrediente:

600 g apă

1 g piper negru

1 g piper alb

1 g turmeric

10 g coriandru proaspăt

100 g ceapă roșie

120 g ceapă albă

300 g roșii cherry

200 g bulgur boabe

8 g ghimbir proaspăt

2 g paprika afumată

500 g cartofi dulci

1 g fulgi de chilli

200 g bulion de legume

16 g usturoi

150 g morcovi

30 g alune

200 g lapte de cocos

90 g ulei de măsline

50 g ulei de rapiță

400 g fasole mung

10 g sare de mare

20 g pastă de curry roșu 600 g file de cod


Modalitatea de preparare:

Preîncălziți cuptorul cu termocirculație la 180 ℃. Puneți un vas pe capacul bolului fără paharul de măsurare, resetați cântarul și în el cântăriți 600 de grame de file de cod tăiat în 4 fileuri, adăugați 40 de grame de ulei de măsline, 1 vârf de cuțit de sare de mare și 1 vârf de cuțit de piper alb. Se amestecă întregul conținut și se lasă deoparte la frigider.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum să faci acest lucru?

Scanează codul QR Descarcă și înregistrează-te în aplicație Conectează-ți dispozitivul la aplicație și bucură-te de gătit rapid și sănătos.