Rețete Cookover

Găluște moi de dovleac

Versiunea de toamnă a găluștelor moi tradiționale cu brânză de vaci, îmbogățită cu dovleac hokkaido dulce, copt.

Ingrediente:

3000 g apă
400 g dovleac Hokkaido
15 g de sare de gătit
9 g sare
60 g ouă întregi
100 g amidon de cartofi
400 g brânză de vaci semidegresată 160 g făină de grâu tip 450


Modalitatea de preparare:

Încălzește cuptorul la 180℃ cu funcția de circulație a aerului. Pe capacul bolului fără paharul de măsurare, așează un bol, resetează cântarul și cântărește în el 400 de grame de dovleac hokkaido cu coaja, fără semințe și tăiat în sferturi.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum să faci acest lucru?

Scanează codul QR Descarcă și înregistrează-te în aplicație Conectează-ți dispozitivul la aplicație și bucură-te de gătit rapid și sănătos.