Rețete Cookover

Salată cu ananas și creson

Salată de sparanghel cu ananas proaspăt, sfeclă roșie gătită, germeni și creson acoperită cu migdale fulgi crocante.

Ingrediente:

500 g apă
1 g piper negru
20 g fulgi de migdale
20 g Krem balsamiczny
160 g ananas
500 g sparanghel
200 g sfeclă fiartă în apă
2 g Sól morska
50 g creson
50 g Kiełki, mix


Modalitatea de preparare:

Puneți un castron pe capacul bolului fără paharul de măsurare, resetați cântarul și cântăriți 50 de grame de germeni preferați, 160 de grame de ananas tăiat cuburi de 1-2 cm, 2 linguri de creson și 200 de grame de sfeclă roșie coaptă și decojită tăiată cuburi de 1-2 cm. Se toarnă 2 linguri de dressing balsamic peste salata pregătită într-un bol, se condimentează cu 1 vârf de cuțit de sare de mare și 1 vârf de cuțit de piper negru proaspăt măcinat și se lasă deoparte.

Descărcați aplicația Philipiak Home, unde veți descoperi toate rețetele pe Cookover.

Cum să faci acest lucru?

Scanează codul QR Descarcă și înregistrează-te în aplicație Conectează-ți dispozitivul la aplicație și bucură-te de gătit rapid și sănătos.